1. Należy wyłączyć urządzenie.
  2. Naciśnij i przytrzymaj przycisk zasilania.
  3. Zwolnij przycisk, gdy na ekranie pojawi się "Menu restartu".
  4. Naciśnij długo przycisk zasilania, aby potwierdzić proces.
  5. Świetna robota! Twoje dane nie mogą zostać przywrócone.

0 Komentarze

  • 105
  • 21.07.2020

aby opublikować komentarz.

Do góry
GDPR